Jatkuva kehitys ja yhteisön tukeminen


Ideamme ovat suurempia kuin eristysmateriaali. Haluamme antaa oman panoksemme yhteiskunnalliseen toimintaan myös tuotantotoimintamme ulkopuolella. Pidämme tärkeiksi koulutuksen, kulttuurin ja urheilun tukemista. Myös oma henkilöstömme löytää inspiraatiota juuri näiltä aloilta.

Koulutus

Koulutuksessa keskitymme pääasiassa kahteen suuntaan: työhön nuorten kanssa ja laajemman ympäristötietoisuuden nostamiseen yhteiskunnassa.

Olemme aloittamassa useita projekteja, joissa haluamme järjestää yhteistyössä koulujen kanssa kierrätyspaperin keräystä ja oppilaiden vapaa-ajan sisustamista.

Teemme yhteistyötä useiden tahojen kanssa luodaksemme nykyisestä ympäristöystävällisempiä ratkaisuja kierrätyspaperin keräämiseen ja uudelleen käyttöön. Toivomme näin myös nostavamme kyseisissä tahoissa työskentelevien ihmisten ympäristötietoisuutta.

Kulttuuri

Meille on tärkeää tukea luovuutta ja inspiraatiota.

Taidealalla teemme yhteistyötä nuoren ja lahjakkaan installaatiotaiteilijan ja veistäjän Jevgeni Zolotkon kanssa. Jevgeni on käyttänyt selluvillaa useissa kansainvälisesti tunnustetuissa installaatioissa ja olemme tukeneet häntä mielellämme. Vuonna 2011 Jevgenille myönnettiin Köler Prize -palkinto. Voit lukea lisää tästä.


Kuva: Dénes Kalev Farkas

Urheilu

Tukiessamme urheilua toivomme antavamme panoksen terveellisten elämäntapojen edistämiseen ja löytävämme inspiraatiota uusiin haasteisiin.

Kaudella 2011/2012 tuimme Viron hiihtoliiton jäsentä Algo Kärpiä. Uskomme, että hänen parhaat tuloksensa 15 km perinteisessä hiihdossa ovat vielä edessä. Hänen pitkäaikaiset tavoitteensa ulottuvat Sotšin olympialaisiin. Algon tekemisistä saat lisätietoja tästä.